Hvordan finder jeg mit G-Punkt?

Lolobloom.g-punkt

Man mener, at G-punktet er hos kvinder en erogen zone, som sidder på forvæggen af skeden ud mod maven, cirka to-fem centimeter oppe.

Når man spørger kvinder, er der dog stadig forvirring om, hvorvidt G-punktet findes, hvor det sidder, og hvordan det skal føles.

Hvad ved vi om G-Punktet?

Selv om mange oplever glæde ved vaginal stimulering, har den moderne videnskab endnu ikke givet en nøjagtig forklaring på G-Punktet.

Det siges, at G-punktet er en del af en indre klitoris, som kan stimuleres gennem vaginal stimulation, og den indre klitoris strækker sig ca. 12 cm oppe i skeden. Dette er et af kvindens primære seksuelle fornøjelses organ, og det kan stimuleres ved vaginal berøring (ved fingre, legetøj eller en penis).

Andre har opdaget, at der er et område på forvæggen af skeden, der har flere nerveender og blodkar end resten af ​​skeden. Dette siges derfor at være med til at bevise at G-punktet virkelig eksisterer, men at det kun er nogle kvinder, der har det – hvilket forklarer de mange modstridende teorier, der har været i tidens løb. Det forklarer samtidig også, hvorfor det er, at nogle kvinder kan få orgasme via vaginal stimulation, mens andre kun kan, når det er klitoris, der bliver stimuleret.

Mange kvinder oplever glæde ved at stimulere indervæggen i skeden, men der er endnu ikke et bestemt anatomisk sted, som vi kan identificere som G-punktet.

Det er helt sikkert værd at undersøge, om der er et følsomt sted i din vagina, der tænder dig, og måske kan bringe dig til orgasme.

Her er nogle tips

Hvordan finder jeg mit G-punkt

Indsæt to fingre i din vagina med håndfladen opad og mod dig selv. Cirka 2-5 cm inde i din vagina er der et sted, hvor vævet er lidt grovere end den omgivende vaginalvæg.

Du har muligvis lettere ved at finde det sted, hvis du allerede er tændt. Brug evt. glidecreme, hvis du har brug for mere glide kraft.
Hvis du ikke kan føle det lidt grovere sted, er det ok! Vi er alle forskellige. Nogle kvinder kan G-punktet være et nemt, identificerbart sted, men for andre er det et mere generaliseret område på forvæggen.

Hvordan stimulerer jeg mit G-punkt?

Start med at bruge dine fingre til at teste forskellige strøg mod dit G-punkt. Du kan bruge nogle af de samme bevægelser, som du bruger på din klitoris! Prøv cirkler eller en "kom her" bevægelse med fingrene.

Hvis du føler trang til at tisse, er det fordi trykket på G-punktet også lægger et vist pres på din blære. Nogle mennesker synes dette er behageligt, andre gør det ikke.

Sexlegetøj til G-punktet

 

Mange kvinder har brug for ekstra modstand for at opnå en G-punkts orgasme, så det kan være en fordel at prøve en G-punkts vibrator for mere intensitet og bedre vinkling.

En vibrator kan give dig en stabil rytme og en stærkere stimulering, som dine fingre ikke kan opnå. G-punkts vibratoreren genskaber nogle af de bevægelser, du gjorde med dine fingre. Du kan også flytte vibratoren ind og ud for at opretholde trykket mod forvæggen i skeden, så legetøjet glider hen over dit G-punkt.

Det er almindeligt at mange kvinder at have problemer med at opnå orgasme gennem intern stimulering alene, derfor kan du med fordel både fokusere på klitoris og dit G-punkt på samme tid. Ofte kan klitorisstimulering bringe dig til orgasme, mens G-punkts stimuleringen tilføjer et niveau af intensitet og dybde til oplevelsen, der får orgasmen til at føles anderledes.


Prøv at bruge en klitorisvibrator som Eva II i kombination med dine nye G-punkts bevægelser og se, hvad det kan gøre for dig. Det hjælper, hvis du fokuserer på oplevelsen uden at forvente orgasme. Dit mål skal være at slappe af og være opmærksom på om det føles behageligt eller ej.

← Older Post Newer Post →