Hvorfor det at give og modtage massage er godt for vores forhold

Hud-mod-hud kontakt er et menneskeligt behov og en vital del af et hvert sundt romantisk forhold. Og når det kommer til intimitet, har en god omgang massage mange fordele, uanset om du giver den eller modtager den.

Anal sex

For at få den bedste anal sex, er det vigtigt at huske på følgende ting: Vær forberedt Det er vigtigt at huske at bruge rigeligt med glidecreme, da anus ikke producerer naturlig smøring. Det er...

Graviditet og lyst

Graviditet kan have en stor indflydelse på en kvindes lyst til sex og onani. For nogen kan graviditeten føre til øget lyst og seksuel aktivitet, mens andre kan opleve nedsat lyst og seksuel aktivitet. Der...

5 fordele ved en orgasme

Vi har samlet 5 fakta - fra fysiske til mentale fordele!

Brug bækkenbundskugler for din almene sundhed

Bækkenbundstræning er vigtig for din livmoder, kontrollen af din urinblære og dig og din partners sexnydelse samt dit sexdrive. Derudover er det også et yderst effektivt redskab for kvinders almene sundhed.

Hvordan finder jeg mit G-Punkt?

Man mener, at G-punktet er en erogen zone, som sidder ca. to-fem cm. oppe i skeden. Men der er stadig forvirring om, hvorvidt G-punktet findes, hvor det sidder, og hvordan det skal føles.

Den dobbelte orgasme med Rabbit vibratoren

Rabbit vibratoren er et af de mest populære sexlegetøj på markedet, hovedsageligt på grund af dens popkultur, og at den er blevet en ny sexlegetøjsgenre.

Fordele ved glidecreme

Glidecreme er for alle, der vil opnå endnu bedre seksuelle oplevelser og der er mange forskellige grunde til at bruge det. Vi har lavet en lille guide over de forskellige typer.

Produktpleje af sexlegetøj

Sexlegetøj er fantastisk, uanset om du vil krydrer dit forhold eller lege solo. Men det er vigtigt at holde dit sexlegetøj i god stand - så du kan bruge det igen og igen. Her er...